VRAAG NU UW GRATIS OFFERTE

Sandwichpanelen voor nieuwbouw en renovatie

 

In opdracht van Strabag plaatst IRS 168 glasmodules verdeeld over 16 lichtstraten voor het nieuwbouw project "Scholen van Morgen" Cadix.

Een project dat zeer uitdagend was op verschillende vlakken:

  • Logistiek: de werf ligt het hartje van Antwerpen, met een zeer beperkte werfzone en absoluut geen ruimte alle materiaal tijdelijk te stockeren. 
  • Timing en planning: het hele project had een zeer strakke timing én een duidelijke deadline: 1 september. Daarom was het uiterst belangrijk alle verschillende fasen en aannemers nauw met elkaar te laten samenwerken.
  • Verticaal transport: het dak is 27m hoog, sommige lichtstraten bevinden op een binnenkoer in het gebouw. De vaste torenkranen van de hoofdaannemer zijn op het moment van installatie reeds opgebroken. En als toemaatje: bij de buren wordt er ook gewerkt, daar staan 3 vaste torenkranen die we niet mogen hinderen!
  • Maatwerk: niet alle details konden op voorhand exact bepaald worden. Plooiwerk op maat, opgemeten na plaatsing van de modules bleek noodzakelijk.

IRS heeft op zeer professionele wijze de klus geklaard. De levering van de ramen uit Denemarken lieten we doorgaan in ons atelier langs de E40 in Aalst. Van daaruit vertrok dagelijks een transport met de nodige ramen voor die dag. Op de werf hadden we onze eigen mobiele torenkraan voorzien, zodat we vlot en volledig onafhankelijk de installatie konden uitvoeren. Het plooiwerk op maat werd in ons atelier dag na dag geproduceerd, alles in dezelfde kleur en kwaliteit als de standaardprofielen van VELUX!

 

 

 
Afbeelding teaser: 
Nederlands