VRAAG NU UW GRATIS OFFERTE

Sandwichpanelen voor nieuwbouw en renovatie

dakpanplaten

Dakpanplaten zijn geïsoleerde sandwichpanelen met het uitzicht van traditionele dakpannen. Door hun licht gewicht zijn ze uitermate geschikt voor het vervangen van golfplaten, terwijl u het gebouw tegelijkertijd een traditioneel karakter geeft.

Dakpanpanelen hebben de uitstraling van een traditioneel dak met dakpannen. Dankzij de speciaal ontwikkelde coating is dit stalen dakpanpaneel nauwelijks van een traditioneel pannendak te onderscheiden. Dakpanpanelen bestaan, net zoals andere sandwichpanelen, in verschillende vormen van dakpan en verschillende isolatiediktes.

Daarnaast heeft het alle voordelen van een geïsoleerd sandwichpaneel zoals hoge isolatiewaarde, lichte constructie en een hoge bouwsnelheid.

De dakpanplaten zijn geschikt voor alle dakbedekkingen met een dakhelling groter dan 12 graden en zorgt voor een traditionele uitstraling, terwijl u toch kiest voor een modern bouwsysteem. Dakpanplaten zijn uitstekend geschikt voor nieuwbouw- en renovatietoepassingen.

Door het geringe gewicht van de panelen is het mogelijk om vrijwel iedere, voor traditionele dakpannen ondergedimensioneerde constructie, een authentieke dakpanuitstraling te geven. Dakpanpaneelsystemen worden veelal toegepast in de landbouwsector (maneges, stallen), de recreatieve sector (zwembaden, vakantieparken, clubhuizen). De dakpanplaten worden standaard voorzien van een witte stucco binnenafwerking en kunnen indien gewenst ook worden voorzien van een coating voor specifieke toepassingen.

Wij bieden u keuze uit een brede waaier aan dakpanplaten van verschillende leveranciers (Joris Ide Permapan, Kingspan Roof Tile en andere leveranciers). Elke leverancier heeft een verschillend aanbod in dakpanvorm, mogelijke kleuren (terracotta, Cloudy terracotta,..) en coating (mat, effen, structuur).

Nederlands