VRAAG NU UW GRATIS OFFERTE

Sandwichpanelen voor nieuwbouw en renovatie

Isotherm Roof Systems (IRS) is gespecialiseerd in industriële dakwerken met geïsoleerde stalen sandwichpanelen. U kan bij ons terecht voor zowel nieuwbouwprojecten, als de renovatie van uw industrieel dak of gebouw. Naast het plaatsen van sandwichpanelen op industriële daken kan u bij ons ook terecht voor het plaatsen of aanpassen van staalstructuren of houten dakgebinten, alsook gelamineerd hout

 

Onze familiale structuur in combinatie met continue investeringen in materieel en personeel maken van IRS een flexibel bedrijf dat elk project, groot of klein, snel en efficiënt tot een goed einde brengt! Bezoek onze referenties en overtuig u van onze kwaliteit in materiaalkeuze, uitvoering en opvolging!
ls mooiste voorbeeld van onze kwaliteit: verschillende van onze klanten (waaronder EANDIS, Becton Dicksons, VTI Aalst, verschillende scholengroepen,...) kiezen ondertussen al jaren telkens opnieuw voor een samenwerking met IRS.

 

Enkele van onze belangrijkste troeven op een rij:

  • Ruim eigen arsenaal aan kranen: een 30t telescoopkraan, een 100t mobiele torenkraan met 50m reikwijdte en een 125t mobiele torenkraan met 60m reikwijdte
  • Eigen plooiservice en ruime stock aan kleuren (RAL-kleuren, NCS-kleuren, niet standaard kleuren (zoals bvb. Goosewing Grey, Merlin Grey, Quartz,...)), coatings (Polyesterlak, Plastisol, Pvdf, Spectrum, XL Forte, HPS), materiaal diktes (verzinkte staalplaat 0,5mm/0,63mm/0,75mm/1,00mm/1,50mm, aluminium 0,80mm/1,00mm/1,50mm/2,00mm, RVS (0,70mm/1,00mm) en materialen (staal, RVS A2/A4, aluminium, galva) voor een vlotte belevering van onze werven.
  • NIEUW: Plooiwerk met houtnerf-motief in verschillende kleuren!
  • Familiaal bedrijf: de zaakvoerders werken mee op de werf aan uw project.
  • Vlot bereikbaar langs de E40, afrit Aalst

 

IRS bestaat inmiddels 35 jaar en heeft door de jaren een ruime dosis ervaring in dakbedekking voor grote en kleine industriegebouwen opgebouwd. Blader door onze referenties en laat u overtuigen!

 

Sinds 2015 zijn wij ook partner van VELUX en erkend plaatser van Velux Modulaire Lichtstraten! Naast de installatie van de lichtstraat verzorgen we ook het plaatsen van zonwering (RENSON VMS Topfix sceens) op deze lichtstraten, de elektrische aansluiting en aansturing van alle onderdelen (zowel voor comfortventilatie in combinatie met zonwering als RWA)! Meer info over dit revolutionaire concept voor lichtstraten in glas vindt u verder op onze website!

 

Nederlands

Renovatie

IRS-Haegeman is gespecialiseerd in het renoveren van daken van industriële gebouwen en grote gebouwen. We gebruiken daarbij hoofdzakelijk geïsoleerde sandwichpanelen.

Meer informatie

NIEUWBOUW

Sandwichpanelen zijn een prima keuze bij nieuwbouw. Door hun hoge isolatiewaarde worden zij toegepast als dakbedekking in diverse nieuwbouw projecten waaronder industriële gebouwen, loodsen en werkplaatsen,  kantoorgebouwen, publieke gebouwen,  scholen, winkelcentra, woningbouw en stallen en maneges.

Meer informatie

Asbest verwijderen

Wij zijn reeds verschillende jaren gespecialiseerd in het veilig verwijderen van cementgebonden asbest golfplaten. Al onze medewerkers zijn hiertoe opgeleid en kennen de nodige technieken om gezondheidsrisico's tot een minimum te beperken.

Meer informatie