VRAAG NU UW GRATIS OFFERTE

Sandwichpanelen voor nieuwbouw en renovatie

Velux Modulaire Lichtstraten: de heruitvinding van het concept van de lichtstraat

Een uniek design, een innoverend materiaal, betere energieprestaties. De nieuwe modulaire lichtstraten van VELUX stellen nieuwe normen voor commerciële lichtstraten.

De modulaire lichtstraten van VELUX vormen een mijlpaal in de evolutie van de lichtstraten. Dit concept van een volledig geprefabriceerde lichtstraat biedt niet alleen alle voordelen van een modulair systeem, maar valt ook op door zijn elegant design en zijn indrukwekkende energieprestaties voor alle soorten van gebouwen, met inbegrip van kantoren, openbare gebouwen, ruimten van onderwijsinstellingen, enz.

De modulaire lichtstraten van VELUX stellen drie oplossingen voor die beantwoorden aan verschillende vereisten in verband met afmetingen, installatie en functionaliteit. Bij de ontwikkeling werd bijzonder veel aandacht besteed aan een gemakkelijke specificatie en installatie. Hun uniek design zal zeker worden gewaardeerd door alle gebruikers en
de mogelijkheden van het gebouw zullen aanzienlijk verbeteren.

De nieuwe modulaire lichtstraten van VELUX, design voor daglicht.

Sinds 2015 is IRS erkend plaatsen voor dit revolutionaire concept van Velux! Wij passen deze lichtstraten toe voor nieuwbouw- én renovatieprojecten. Door onze kennis en ervaring van plaat- en metaalbewerking kunnen de meest uitdagende projecten tot een goed einde brengen. Blader door onze referentieprojecten en laat u overtuigen van de mogelijkheden die de Modulaire lichtstraten van VELUX bieden!