VRAAG NU UW GRATIS OFFERTE

Sandwichpanelen voor nieuwbouw en renovatie

Moskee te Vilvoorde

 

Voor architect Wim Van Hove plaatsen we op een moskee te Vilvoorde geïsoleerde sandwichpanelen en een Velux modulaire lichtstraat.

De sandwichpanelen van Kingspan hebben een isolatiedikte van 15cm PIR. om een verbeterde luchtdichtheid van de panelen te bekomen, wordt in de naden een elastische voeg aangebracht. De panelen komen boven een overdekte speelplaat/refter.

In de nok van het dak voorziet de architect een Velux Modulaire lichtstraat. De lichtstraat heeft 16 modules, waarvan 2 die opengaand voor comfortventilatie zijn. De architect kiest voor zonwerende beglazing om oververhitting in de zomermaanden tegen te gaan. Ook de programmatie van de opengaande delen en de regen- en windsensor nemen we voor onze rekening. Boven de traphal plaatsen we in de sandwichpanelen een VELUX RWA-dakraam. 

Naast het plaatsen van de sandwichpanelen en lichtstraat verzorgen we ook het afwerken van de dakstructuur in gelamineerd hout, het verstevigen van de structuur met hoekplaten en het plaasten van spankabels (om de spatkrachten van de lichtstraat op te vangen).

Het volledige project werd afgewerkt in 5 werkdagen!